Хасково

Три комбинирани фитнес уреда на открито монтираха в Хасково

Три нови фитнес уреда на открито вече са монтирани от общината в Хасково.

Съоръженията са комбинирани и едновременно на всеки от тях могат да тренират по няколко души.

Уредите са до стадионите „Хасково“ и „Младост“, както и в началото на алеята на парк „Кенана“ близо до баскетболния кош и скейтборд площадката.

Новите придобивки струват около 3 000 лв. Изработени са от хасковска фирма. Предстои оформяне на площадката под тях. Те вече се използват активно.

Поставянето на уредите е след множество молби на хасковлии до общината да се помогне за спортуването на открито, затова са поставени и в зони където жителите на града по традиция се разхождат и тичат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.10.2016 17:22 17:22

Три лоста, три чешмички…. ала бала

Сряда 7
Сряда 7
13.10.2016 18:37 18:37

Уредите са дело на фирма „Ареа“ със собственик Драгомир Андонов. Той бе втори в съветническата листа на Сряда7 (Еском-Пеянков). Тия са най-наведените пред ГЕРБ.

Николай
Николай
13.10.2016 19:33 19:33

Сряда 7, гледам, че си доста компетентен, но уредите са на съвсем друга фирма, която няма нищо общо с Ареа…

иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
13.10.2016 20:36 20:36

Алооооо общинарите концентрирайте се в нешо голямо значимос което хората ще ви запомнят което ще е от полза за града С тия елементарни глупости никой няма да ви помни след 2 г а ако не сте в състояние поне НЕ ТРОШЕТЕ НАРОДНИ ПАРИ

Back to top button