Любопитно

Минерални бани се представя на международен туристически форум в София

Община Минерални бани участва в Международния туристически форум „Go2Balkans“, който ще се проведе на 17 и 18-и октомври в Експо центъра в София.

Изложението е под надслов „Входящ, Изходящ туризъм и СПА”. Основната цел на Go2Balkans е да привлече интереса на туроператори от цял свят към предлаганите туристически услуги в България и другите държави на Балканите – Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Черна гора и Хърватия.

Вече излезе от печат новата рекламна брошура, която ще представя Минерални бани като Национален балнео курорт.

Първият отпечатан тираж на брошурата е на български и английски език. В нея са намерили място и новите археологически сензации от това лято в Минерални бани – „Змийския град” край село Сърница и „Храмът на Слънцето” край село Ангел войвода.

Скоро предстои излизането и на втората част от брошурата, където уникалният курорт е представен на български и турски език.

Минерални бани е известен с това, че лечебните му води са уникални и подобни на тях има само на две места в света – в Карлови вари и в щата Колорадо, САЩ.

Националният курорт край Хасково вече ще се представя пред света и с нов документален филм „Минерални бани – обновена и атрактивна туристическа дестинация”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button