Спорт

Три медала за трите каратеки на „АидаНет Вадо-рю“ от Купата в Габрово

И трите каратеки от хасковския клуб АидаНет Вадо-рю спечелиха медали на Националната купа по карате за всички възрасти в Габрово.

В категория до 61 кг. при джуниорите (16-17г.) Васил Ривов за пореден път се окичи със златен медал след безапелационна игра и без да допусне да му отбележат точка в състезанието.

В категория -70 кг. при кадетите (14-15г.) Никола Иванов спечели първо място и донесе втория златен медал за клуба.

Нели Оцетарова след много оспорвана полуфинална среща за малко се размина с финала, но след това се реваншира и заслужено взе бронза в категория +42 кг. при момичетата, родени 2004 г.

Така клубът постигна 100% успеваемост и с трима състезатели завоюва три медала.

В турнира участваха над 400 състезатели от 24 клуба от страната.

Каретеките на куба се напътстваха от треньора Тодор Язаджиев, а Георги Ривов рефер на Световната карате федерация бе съдия на купата.

Карате

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гимнастик
гимнастик
19.10.2016 10:16 10:16

много медали много чудо – друг хасковски клуб спечелил 6 медала, може да има и повече – докаде го докара спорта – всеки ден турнир в някое село или квартал

Back to top button