Хасково

935 ученици в „Рилски“ честват патронен празник с игри и кино

935 ученици в хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“ честват днешния си патронен празник с редица инициативи.

Първокласниците имат презентации в сградата на ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“, където учат заради очаквания ремонт в „Рилски“.

Шестте паралелки третокласници пък се събраха в паркчето на „Иван Рилски“ и оттам се качиха на Ямача, където имаха забавни игри.

За други класове имаше организирани посещения на кино.

Днес Българската православна църква чества Преп. Йоан Рилски Чудотворец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
покемон
покемон
19.10.2016 14:20 14:20

Аха! Очаквания ремонт?

вижте и чуйте какво се случва
вижте и чуйте какво се случва
19.10.2016 20:30 20:30

Какви реклами се опитва да си прави това училище – усетиха ли какво се случва, когато учениците почнат да се местят по други училища – тогава защо си позволяват да се държат с учениците още по-отвратително и да се гаврят с труда им, постигнатото и образованието изобщо. В кое друго училище по всеки предмет се дават домашни. Какви са тези домашни по рисуване и по домашен бит. Да не говорим колко вярно диктува госпожата по тези предмети в тетрадките. А тази госпожа нарочно ли си взе тази година групите, където е щерка й, за да й пише шестици. На другите може и ниски оценки – ама на щерка си – ще пише шестици. Какви са тези тестове от по 4-5 страници, особено по музика. Май задължително трябва да се пишат ниски оценки – хайде от господина да мине – по възможност повече 2-ки и 3-ки! Да не говорим какво се случва по български език и математика – на почти верен тест се пише между 3 и 4 – нали ще имат външно оценяване за тези ученици. Дали тази година, дали догодина ще има – нека да ги смачкат децата и да ги убедят, че не стават за повече от 4-ка – пък после ако изкарат повече – толкоз по-добре. В това училище е няква ненормална работа – хубави оценки се пишат само на деца на големци или такива с много значими професии за училището. Другите деца не са нито потенциални, нито реални ползи за учителите! Нещата не могат повече да останат така – да се унизяват и мачкат децата. Труда на едни да се оценява, а на други не! Защото ако започнем от сега да оценяваме учителите от Рилски, май и на тях ще им пишем 2-ка! Дали да не се заядем за същите измислени неща, за които те се заяждат с нашите деца и смъкват успеха им. Дали да не бъдем дребнави и да пускаме всяко тяхно недоглеждане в публичното пространство. Защото това не е нормално! А напрежението ескалира все повече!

срам
срам
20.10.2016 19:32 19:32

Това наистина е така. Но сте забравили да споменета физическото – в Рилски не остана предмет, които да носи удоволствие на децата и да ги разтоварва! Господинът по физическо си мисли, че си има работа със спортисти. Какво трябва да се направи, за дасе пишат хубави оценки на децата. 2,3,4 – и без да покриват нормаитви се изкарват. Но за 6-ца на частни уроци по физическо ли трябва да ходат децата! Как не го е срам тоя.

Back to top button