Хасково

Хванаха ментета при полицейската акция в „Република“

При вчерашната полицейска акция в хасковския квартал „Република“ насочена срещу безакцизните цигари, за която Haskovo.info писа, са хванати ментета.

От полицията съобщават, че са извършени проверки на лица, коли и търговски обекти. От магазин на улица „Ястреб” са конфискувани 64 тексилни артикула и 6 чифта спортни обувки с лого на защитени търговски марки без разрешението на правопритежателя. 42-годишната им собственичка ги е предала с протокол.

150.94 грама марихуана конфискуваха при операции хасковските и димитровградските криминалисти. 150 грама от общото количество е иззето от жилище на улица „9-ти май” в областния град, обитавано от 41-годишен хасковлия. Дрогата е била скрита в чанта в една от стаите на дома.

Останалите 0,94 грама трева са открити при проверка на трима димитровградчани на възраст двама на 18 г. и 16-годишен, разпределени в 3 пликчета с различен грамаж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
21.10.2016 12:31 12:31

Ееееееееееееей тия от полицията се разработиха много Сигурно ще има и ордени и медали

Venko
Venko
21.10.2016 20:41 20:41

Nali i te si kupuvaha cigari ot Chiko……

Back to top button