Хасково

Хасковското поделение търси спец за класифицирана информация

Свободно място за главен специалист в регистратура за класифицирана и некласифицирана информация търсят от хасковското военно формирование 52 720, става ясно от регистъра на вакантните длъжности за цивилни служители на Министерството на отбраната.

Специалистът трябва да изпълнява всички изисквания на Закона за защита на класифицирана информация и правилника за неговото прилагане. Участва в проверката за наличността и начина на съхранение на документите и материалите, съдържащи класифицирана и некласифицирана информация, намираща се при служителите. Участва в организирането и воденето на отчета на документите и материалите. Приема, обработва и предава документи, съдържащи информация.

Основното месечно възнаграждение е 463 лв. на безсрочен трудов договор със срок на изпитване – 6 месеца.

Основни изисквания за длъжността са познаване и прилагане на основни нормативни документи, работа с компютър – Microsoft Office. Документи се подават до 31 октомври.

Сред новите свободни места, обявени от Агенцията по заетостта пък са за петима водачи на електрокар в Хасково и трима миячи на коли на 550 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
уф
уф
22.10.2016 20:02 20:02

За 463 лв. заплата има още да потърсят. Ега ти и смешката. Кой идиот ще се хване за такива пари на такава отговорност, че и да е честен служител!

луна
луна
22.10.2016 20:17 20:17

А оня шопар в София – текезарят Ненчев каква заплата взема, какви други придобивки и какви комисионни, най-вече???

Анонимен
Анонимен
23.10.2016 11:42 11:42

Това някаква подигравка ли е или какво? Почти минимална заплата – зиганите дето работят всеки ден където сварят и каквото сварят, без стрес и без много много да му мислят вземат повече от това. По спокойни са и по здрави и по нахранени. То бива безумие ама това е върхът!

Бивша служителка
Бивша служителка
23.10.2016 19:12 19:12

Това е много отговорна и специфична работа, а тези пари са наистина много малко. Трепериш всеки ден за толкова документи. Наистина е стресова служба. Поредното безумие, срамота.

Back to top button