Хасково

Арестуваха кон на „Васил Левски“, чакат собственика на хайван пазара

Служители на КОРЗ са заловили днес кон, оставен без надзор от собственика му до хасковския булевард „Васил Левски“, съобщават от общината. Сигналът за животното е подаден на тел. 112.

Общината вече има сключен договор за място, в което да се настаняват неправомерно пуснати на свобода селскостопански животни. Това е бившият „Хайван пазар“.

Ако собственика на животното не си го потърси, не представи документи за собственост и не заплати дължимата според общинсакта наредба глоба в срок от 14 дни, животното ще бъде продадено на търг, предупреждават от кметството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Антикона
Антикона
24.10.2016 18:23 18:23

Eeeее, усилията ми да спра конете започват да дават резултат! Браво на общината! Съграждани, видите ли свободно разхождащи се коне, моля звънете на 112 – ето че усилията ни не са били напразни.

Back to top button