Хасково

Младежи с благотворителна акция за ваксини срещу детския паралич

Младежите от Интеракт клуб Хасково организират поредната си благотворителна акция на Световния ден за борба с полиомиелита – 24 октомври в Хасково.

Те са опънали шатра до сградата на общината, а кампанията им е под мотото “End Polio Now”.
Младежите раздават листовки в рамките на информационната кампания и набират средства за закупуването на ваксини срещу детски паралич.

Акция

Световният ден за борба с полиомиелита се отбелязва от 1985 г. по инициатива на организацията “Ротари интернешънъл” с подкрепата на Световната здравна организация. В повечето държави от Европа и Америка децата се ваксинират в най-ранна възраст, но милиони деца в Азия и Африка все още се разболяват от детски паралич. Усилията на международната общност са насочени към създаването на условия за ваксинация на децата навсякъде по света.

Младежката акция ще продължи до 18 часа.

Ротари клуб-Хасково също отбелязва Световния ден за борба срещу полиомиелита с лекция на д-р Любен Атанасов в Младежкия център от 17 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.10.2016 18:48 18:48

Bravo na decata !!!

Bai Shaban
Bai Shaban
24.10.2016 19:54 19:54

Kurvi ne sa zanimavaite s gluposti ima ulici za metene!!!

Агитация с деца
Агитация с деца
24.10.2016 20:41 20:41

И случайно отзад наднича Цецка

Back to top button