Спорт

Кметът надъха волейболистките за медали, чаровният тим му се разписа на топка

Кметът на Димитровград Иво Димов прие тази вечер в общината женският волейболен отбор на „Раковски“.

Градоначалникът изрази задоволството си от това, че волейболният проект с шампиона „Марица“ (Пловдив) продължава и тази година.

Волейбол

„Изключително съм доволен от това което виждам пред мен. Първите три мача ще са показателни. Целта е скромна – да сме в челната тройка и спечелването на медали, както и поне финал за Купата на България“, вдигна високо летвата Димов. По неговите думи тази цел е напълно изпълнима предвид качествения състав, който в подготовката си шокира „Левски“ в София с 3:1.

Волейбол

Димов допълни, че дългосрочната цел е покрай представителният състав да се запалят все повече деца от областта да тренират волейбол. Кметът гарантира, че проектът е дългосрочен. И съобщи, че сега се монтира по-добро осветление на зала „Младост“, като продължава търсенето на финансиране за обновяване на спортното съоръжение.

Старши треньорът Иван Радичев заяви, че за него е чест да води този млад и перспективен отбор и допълни, че е доволен от своя помощник Ваня Соколова, която отговаря и за школата на „Раковски“.

Волейбол

Капитанката на „Раковски“ Вангелия Рачковска прие предизвикателството и от името на момичетата заяви, че ще направят всичко възможно да изпълнят целите, поставени от Иво Димов. Тя зарадва кмета с волейболна топка с автографите на момичетата и треньорите.

Първенството стартира в петък, като „Раковски“ излиза за победа като гост на коравия тим на Казанлък.

На 3 ноември от 18 часа следва сблъсъкът с ЦСКА в зала „Младост“, на който ще е и официалното представяне на отбора пред местната публика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.10.2016 11:22 11:22

Тоя кмет има чар не е като хасковския тъпанарска работа

Сьщо анонимен
Сьщо анонимен
26.10.2016 13:40 13:40

Ха-хаааа,ама разбира се,че не е като хасковския-боклук.

Back to top button