Регион

Задигнаха Хонда, 1700 лв. и 12 бутилки пиячка от бакалия

Три кражби са станали в Харманлийско през последното денонощие.

Две от тях са на алкохол и пари от магазин в Симеоновград и заведение в село Дряново. В бакалията е проникнато през незаключената врата и са задигнати 1700 лева и 12 бутилки алкохол, а в заведението е разбит прозорец и са отмъкнати 50 лева на монети и 2 бутилки алкохол.

Третата кражба е от къща на улица „Страцин” в Харманли, където е проникнато след разбиване на вратата. Извършена е кражба на дрехи.

Последната кражба за денонощието е от Свиленград на мотоциклет Хонда. 33-годишният му ползвател го е оставил на улица „Тодор Каблешков” и повече не го е открил.

Трима непълнолетни са установени за кражба в полицейския участък в Минерални бани.

Момчетата на възраст 9, 13 и 14 г. проникнали през незаключената врата в частен имот в селото и откраднали 41 лв. и велосипед. Инкриминираните вещи са намерени и иззети с протокол.

В димитровградския арест за кражба е 24-годишен младеж от село Долно Големанци. Той отворил багажник на лек автомобил Фолксваген с метална скоба, извадил крик и ключ и демонтирал задна гума с джанта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button