Хасково

Шофьор отнесе велосипедист с врата, катастрофираха и на пешеходна в Хасково

53-годишен велосипедист е пострадал при пътен инцидент вчера на хасковския булевард „България“, съобщават от пресслужбата на полицията.

33-годишен кържалийски шофьор на лек автомобил Форд, паркирайки при отваряне на предната врата е блъснал минаващия покрай него велосипедист, който е паднал на платното.

От удара колоездачът е с контузия на главата и охлузване в тилната област, прегледан в спешно отделение на МБАЛ-Хасково и освободен за домашно лечение. На шофьора е съставен акт.

Привечер пък фирмен пикап натресе лек автомобил на пешеходната пътека на бул. „Раковски“ до Веспрема, като двете коли са със счупени стопове и изкривени брони.

В димитровградския арест до 24 часа е задържан неправоспособен 39-годишен симеоновградчанин, заловен от автопатрула да шофира Опела си пиян, като дрегерът е отчел 1,57 промила.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button