Хасково

Две деца задигнаха колони и 17 свещници от ресторант в „Орфей“

Две момчета на 14 и 15 г., през неукрепен прозорец проникнали в ресторант в хасковския квартал ”Орфей” и задигнали 2 тонколони, дистанционно за климатик и 17 свещници, съобщават от полицията.

25-годишен хасковлия също е хванат за кражба от хранителен магазин на улица „Македония”, откъдето задигнал монетника с 40 лв.

Последният установен извършител на кражба е 17-годишно момче от село Узунджово, откраднал мотопед от свой съселянин. Мотопеда е открит и иззет с протокол.

2 кражби са регистрирани през денонощието. Първата е на лек автомобил Опел, паркиран пред дома на собственика си на улица „Отец Паисий” в Любимец.

Втората е от хранителен магазин на улица „Градинска” в Хасково. В бакалията е проникнато след разбиване на вратата и са откраднати ваучери за храна на стойност 48 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button