Външни публикации

Цачева и Манушев на молебен за възстановяването на строителството на храма „Св. Иван Рилски“

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът Ева Паунова, областният координатор на ГЕРБ и депутат Делян Добрев, народният представител Евгения Ангелова и кметът на Хасково Добри Беливанов присъстваха на молебен по повод възстановяването на строителните работи по храма „Св. Иван Рилски“ в хасковския квартал „Орфей“. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Строежът на църквата е започнал преди близо 20 години. Изградени са основите и част от стените. Преди година, по време на предизборната кампания за кмет на Хасково, ГЕРБ се ангажира да бъде завършен храмът в най големия квартал в града. Днес кметът Добри Беливанов връчи документите за право на строеж на председателя на църковното настоятелство отец Никола Николов.

Цецка Цачева

Първото дарение за възстановяването на църквата бе направено от Делян Добрев през месец май тази година. Дарената от него сума беше в размер на 2000 лева. Тогава дарители заявиха желанието си да предоставят строителни материали за довършването на църквата в най-големия хасковски квартал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button