Хасково

Цветя и спектакъл за Деня на будителите в Хасково

С ритуал по поднасяне на венци и цветя на паметника на Будителите в Хасково бе отбелязан днешният 1 ноември.

В ритуала участваха Духовият оркестър и Калина Вълчева и Наталия Виделова от театралната школа, които изнесоха рецитал. Слово за Деня на будителите държа кметът Добри Беливанов.

Паметник

Поетичният спектакъл по стихове на Ивайло Балабанов „Похвално слово за българката“ ще бъде представен в театър „Иван Димов“ от 18 ч. Участват актьорите Стефан Цирков, Иванка Шекерова и възпитаници на театрална школа. Със специалното участие на народната певица Петя Манова.

Общината е откупила спектакъла, актьорите предоставят част от сумата на автора на стиховете Ивайло Балабанов. Входът е свободен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
01.11.2016 17:35 17:35

Абе като гледам снимките абе то почти целия град се е стекал пред този паметник Е това се казва Масово мероприятие с отговорни другари

Анонимен
Анонимен
02.11.2016 14:10 14:10

„Похвално слово за българката“ беше изключително силен спектакъл!Браво!Браво и на родителите,които бяха довели децата си да го гледат!Жалко,че бяха малцина….Би било прекрасно ако училищата организират посещение на учениците..

Back to top button