Хасково

Зверска катастрофа с двама ранени на пътя за Узунджово

Тежка катастрофа стана около 10 часа на пътя между Хасково и село Узунжово.

Ударили са се Фолксваген и Опел, като пътят остана затворен за близо 2 часа.

Пътуващите в Опела споделиха пред Haskovo.info, че са се движили към Хасково, когато ги изпреварил Фолксвагена и по неясна причина при прибиране в платното е изхвърчал в канавката.

Там колата е отсякла храсти и дръвчета, при което двигателят й изхвърча и удря Опела, който се забива в отсрещната канавка. Пътуващите и в двете коли са от Симеоновград.

Катастрофа

При катастрофата са ранени мъж и жена от Фолксвагена. Мъжът е със съмнения за комоцио и е настанен в Неврохирургия на хасковската болница, а жената е със счупен крак и е в Ортопедия.

На мястото на катастрофата са от пожарната и полицията, които разследват причините за инцидента.

18-годишен пешеходец пък е пострадал вчера след инцидент. На улица „Банска” в Хасково е станало произшествие с лек автомобил Пежо, шофиран от 52-годишен мъж. При разминаване с паркиран автомобил, водачът не е оставил достатъчно растояние и с дясното си огледало е ударил пешеходеца. От удара, младежът е с оток в областта на лява лакетна става и лява мишница. Прегледан и освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ft
Ft
07.11.2016 13:44 13:44

Тоз двигател как литнал не знам :D

Rr
Rr
08.11.2016 15:10 15:10

Toq dvigatel ot sram li si e tragnal

Back to top button