Хасково

Потвърдиха ареста за Кънчев и Мавродиев, обвинени за обира на пощата

Пловдивският апелативен съд потвърди ареста за обвинените за обира на хасковската поща шампионът по мотокрос Красен Кънчев и димитровградчанинът Тихомир Мавродиев.

Двамата обжалваха наложения им арест на 29 октомври от Хасковския окръжен съд, но апелативните съдии потвърдиха решението на ХОС.

Haskovo.info припомня, че за обира на 1.8 млн. лв. от пощата обвинения получиха и шампионът по мотокрос Кадир Масар и Антон Найденов, но бяха освободени срещу парична гаранция от по 5000 лв.

Кънчев е обвинен в извършителство на обира, а останалите според прокуратурата са били помагачи. В дома му във великотърновското село Присово са открити ръкавици, белезници и подробна скица на хасковската поща. От държавното обвинение предполагат, че за нейното изготвяне е помогнал Мавродиев, който е познавал отлично сградата, където е работил, като ръководител инкасо звено.

Решението на Пловдивския апелативен съд е окончателно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button