Спорт

Куп медали за „Виолена“ от „Бъдещи звезди в аеробиката“ и държавното първенство

Куп медали спечелиха най-младите състезатели на хасковския клуб по аеробика „Виолена“ от „Бъдещи звезди в аеробиката“ и държавното първенство за деца и национални турнири.

На смесена двойка – Елица Хи Хикеиаопу, Калин Минчев и двете тройки – Весела Ванчева, Виктория Тодорова, Тиана Делчева и Александра Грозева, Кристина Петрова, Моника Радоева при 5-6 г. са със златни медали.

Групата 7-8 г. – Божидара Делчева, Габриела Тодорова, Михаела Николова, Христина Везева и Никол Колева спечели сребърен медал. Със сребърен и бронзов медал са тройките – Михаела Николова, Христина Везева, Божидара Делчева и Габриела Тодорова, Никол Колева. При 7-8 г. в индивидуалната надпревара Михаела Николова остана 4-та, само с 5 стотни от бронзов медал.

При 9-10 г. от Б група – златен медал за двойката Кристина Ванчева, Александра Иванова, сребърен медал за квартета Мария Арсова, Тея Далова Екатерина Радева и Рая Николова и бронзов медал за двойка Кристина Панчева, Ралица Тодорова.

При 11-14 г. от Б група двойката Андреа Рачева и Симона Ставрева остана 4-та. Бройката спечелени медали са 27.

Невероятна атмосфера и много подаръци получиха всички около 160 участници в състезанието.

Вече втора година това състезание се провежда от СА със съдействието на „Фондация София -европейска столица на спорта 2018“.

С равносметка от 4 състезания от ВСК и и 4-ри от МСК включително и Световното първенство в Инчеон, откъдето Тихомир Баротев като дебютант при мъжете се класира 16 при над 45 състезатели от цял свят, приключва спортно-състезателната 2016 г. за клуба, който тази година празнува и 22 години от откриването на залата и създаването на Клуба и 20 години от официалното му регистриране.

Вече започна подготовката на състезатели от Клуба за Европейското първенство през 2017 г. в Италия. Надеждите и очакванията са за престижно класиране при мъжете на Тихомир Баротев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button