Регион

Акцията на Неделния пазар продължава до пълна инвентаризация на търговците

Мониторингът на движението на стоките и проверките на съвместните екипи на полицията и данъчните на Неделния пазар в Димитровград ще продължат до пълна инвентаризация на търговците там, съобщават от МВР.

Haskovo.info припомня, че започналата в петък операция, продължаваща и във вторник, се ръководи от Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки и товари на ГДБОП.

Пазар

Вече са иззети са 6500 фалшиви дънки, тениски, колани, проверени са 146 търговски обекта.
Образувани са 6 досъдебни производства.

Служителите на НАП са съставили 12 административни акта за различни нарушения – четири за продажби без регистриран фискален апарат, два за неиздаване на фискален бон и шест за несъответствия на касовата наличност с данните от фискалното устройство.

Експертите от Комисията за защита на потребителите са изготвили 20 констативни протокола, предстои съставянето и на 17 акта за административно нарушение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дейна
Дейна
22.11.2016 20:51 20:51

Дано в тази акция да проверят и фирма Братан която от години внася незаконно китайски дрехи и укрива данъци… или те са си платили вече „спокойствието“

БИБА
БИБА
11.12.2016 0:00 0:00

ДАЙ АДРЕС

Back to top button