Хасково

Шампионката Дарина Пашова с грамота от МОН, награди за Анета и Габриела

Шампионката по аеробика и отличничка в хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ Дарина Пашова получи грамота от заместник-министъра на образованието и науката Диян Стаматов за високи постижения в областта на спорта.

Директорът на гимназията Деян Янев посочи, че Дарина освен отличен спортист е отлична в овладяването на езиците и науките. Пашова е ученичка в 11 Е клас „Английски и испански език“.

Награди

Haskovo.info припомня, че Дарина изпраща една от най-успешните си години. Хасковлийката, която се състезава за пловдивския клуб АМД стана вицесветовна шампионка на първенството в Южна Корея, спечели бронзов медал на Гимназиадата в Турция, където има още сребро на група и е с бронз отборно, първа е и на Световната купа в Португалия, като има куп златни медали от националните първенства и турнири.

Награди

Днес сребърен медал и грамота от Националното състезание по ключови компетентности по природни науки, за което Haskovo.info писа, получи Анета Читкушева от 10 Е клас. Поздравления получи и Габриела Нанева от същия клас, която също достойно се представи в състезанието.

Награди

Янев допълни, че имената на отличничките ще останат върху стената на славата в Езиковата.

Награди

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Добрева
Добрева
29.11.2016 18:47 18:47

Браво,Ани! Все така напред и нагоре

Back to top button