Спорт

Диа зареди нови победи в Анталия

Хасковлийката Диа Евтимова продължава с победите, сега на тенис турнира на ITF в Анталия (Турция) с награден фонд 10 000 долара.

Диа Евтимова и Ани Вангелова също постигнаха по две победи днес, като при още един успех на двойки ще се изправят една срещу друга на финала, съобщават от Българската федерация по тенис.

На сингъл Евтимова се наложи над Селин Овунч (Турция) с 6:3, 3:6, 6:4 в среща от първи кръг и в спор за четвъртфинално място ще се изправи срещу Ванеса Уонг (Канада).

На двойки Евтимова и Улрике Ейкери (Норвегия), трети поставени, победиха Кристина Милетич (Сърбия) и Валерия Погребняк (Русия) с 6:1, 6:2 и на полуфинал ще играят с топ поставените Агнеш Букта (Унгария) и Анастасия Шошина (Украйна).

Haskovo.info припомня, че в събота Диа спечели титлата на турнира по тенис на червени кортове в Анталия. На сингъл пък българката стигна до полуфинала.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button