Регион

Вдигнаха близо 3-километровата ограда на бежанския лагер в Харманли

Защитната ограда на РПЦ-Харманли вече е завършена. Това видя по време на поредната проверка на обекта областният управител Станислав Дечев. Оградата е с дължина 2 920 метра.

Изградени са напълно нови участъци от над 760 метра. Една част от тях са бетонни, с допълнително надграждане с метални колове и бруно.

Другата част от новоизградените участъци е метална ограда, като вече съществуващата, също с надстройка и бодлива тел на височина 3 метра. На останалите места, където имаше запазени заграждения, оградата бе укрепена и надстроена, за да й се постави бруно или бодлива тел, и да стане непреодолима.

Ограда

Единственото място, където все още се работи, е бетонната ограда покрай булеварда в Харманли. Там на 600 метра заграждение са монтирани колове. Сега се изпъва метално бруно, остават да бъдат завършени не повече от 200 м.

„На практика РПЦ Харманли вече е с надеждни заграждения. Няма пробойни в оградата по цялата площ на центъра“, в това увериха Дечев от фирмите, които работят на обекта. От тук нататък влизането и излизането от него ще става единствено през официалния портал.

Спешното строене на оградата, укрепването и вдигането й на височина от 3 метра по цялото почти 3-километрово протежение, бе наредено от премиера Бойко Борисов, заради размириците, които избухнаха в центъра на 24 ноември.

Ограда

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
02.12.2016 20:39 20:39

Аз да попитам –къде беше до сега така назначения обл управител до оня ден Той не е ли помислял че може да възникне такъв инцидент А сега всеки ден КИСНЕ там от срах да не го ИЗПЪРДИ бойко Умния и добър управник освенежедневните задачи трябва и да е прозорлив Но така е като се назначават ПАРТИЙЦИ Такива бяха в миналото –М Михайлов Т Делчев Зъболекаря Зарчев и т н все БЕЗЦВЕТНИ личности които даже и не помним след като ги ИЗРИТАТ И ИЗПЪРДЯТ

Разгеле
Разгеле
04.12.2016 11:53 11:53

Най после

Back to top button