Спорт

Волейболистките с втора наказателна акция срещу „Левски“ в София

Втора победа в рамките само на месец и половина записаха волейболистките на димитровградския клуб „Раковски“ над „Левски“ в София. Първата среща бе контролна, но сега успехът дойде в редовния сезон след петгеймова битка.

Момичетата на старши треньора Иван Радичев взеха първия гейм с 25:22, но загубиха втория на 23. След това „Раковски“ се вдигна и в третия отвя софиянки с 25:13. „Сините“ намериха сили да изравнят и след нов гейм 25:23 вкараха мача в тайбрек, където „Раковски“ затвърди превъзходството си и изкова победата с 15:10.

Зам.-кметът и член на управата на клуба Светослав Стойков заяви пред Haskovo.info, че е доволен от победата. Той сподели, че след силния първи гейм според него нашите са подценили съперника и за това се е стигнало до петгеймов мач.

Така димитровградчанки записаха петата си победа в женското първенство и с 13 точки се върнаха на върха във временното класиране, преди утрешния мач на шампиона „Марица“.

В последния за календарната година седми кръг на 10 декември от 18 часа „Раковски“ приема „Бургас 2007“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button