Спорт

Драма и сълзи: гол не стигна на хандбалистките в борбата за медалите

В драматичен мач за излизане от предварителната група и участие в борбата за медалите се превърната срещата на хандбалистките на „Хасково“ срещу „Ники спорт“ (Сливници) от финалния турнир за Купа България при девойките до 16 г. в зала „Спартак“.

Още преди първия съдийски сигнал на реферките от Плевен Виктория Марковска и Царина Велева беше ясно, че хасковлийки излизат само за победа. И двата отбора загубиха първите си срещи срещу „Бъки“ (Габрово), като головата разлика на нашите бе по-лоша.

Хандбал

През първото полувреме „Хасково“ беше с една идея по-добър и се оттегли на почивката с преднина от 14:12.

През втората част момичетата от Сливница заиграха по-силно и бързо обърнаха мача, като дръпнаха с 3-4 гола минути преди края. Хасковлийки се вдигнаха, но този път имаха малшанс пред гола, като успяха да изравнят 27:27, но времето не им стигна за задължителната победа.

Хандбал

След края на срещата момичетата не сдържаха сълзите си. В неделя на хасковлийки им предстои мач за петото място с „Васил Левски“ (Нови пазар).

За медалите пък ще се борят „Бъки“, „Ники спорт“, „Панагюрище“ и „Етър`64“ (Велико Търново).
Втората двойка съдийки в турнира са хасковските сестри Кремена Георгиева и Пламена Георгиева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button