Спорт

„Бъки“ спечели Купата на България, Маринела с приза за най-полезен играч

Хандбалистките на „Бъки“ (Габрово) вдигнаха Купата на България във финалния турнир до 16 г. в хасковската спортна зала „Дружба“ след като в решаващия мач пречупиха с 2 гола бойкия тим на „Панагюрище“.

В малкия финал „Ники спорт“ (Сливница) се наложи над „Етър`64“ (Велико Търново) в много твърд мач, след който половината момичета от Търново бяха с травми.

Хандбал

По-рано Хасково спечели петото място срещу „Васил Левски“ (Нови пазар) с 21:9.

Хандбал

Призът за най-полезен играч на турнира заслужи хасковската нападателка Маринела Панайотова, която отбеляза 33 попадения, с едно по-малко от голмайсторката – Мария Маслева от Панагюрище. Лора Иванова от „Бъки“ е най-добър вратар, а най-добър защитник е Теодора Николова от „Ники спорт“.

Хандбал

В идеалната седмица на турнира попаднаха: Цветомира Долчинкова от „Етър“, Карина Съменова („Бъки“), Габриела Цонева („Бъки“), Стиляна Добрева (Панагюрище), Марина Чардакова (Панагюрище), Катерина Иванова („Ники спорт“) и Анита Костадинова („Ники спорт“).

Юношите на Хасково също имаха турнир за Купата на България, в който завършиха пети в конкуренцията на 8 отбора. Техен треньор е Ваня Христова, а Румен Димитров попадна в идеалната седмица на турнира.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button