Хасково

Хасковлии се жалват, че поливат и заледяват парковете през зимата

Читатели на Haskovo.info се жалват, че от общината продължават да поливат парковете в областния град, като ги заледяват и те стават опасни за пешеходците.

„Дъжд и сняг в Хасково не вали, но има заледени улици. Продължават да поливат парка в кв. Тракийски, нищо че навън са минусови температури и редовно заливат, а и заледяват улица Днепър. Толкова ли е нужно да се поливат тревните площи зимата, с хасковската скъпа вода?“, се казва в читателския сигнал.

Няма ли да си оправят поливащата техника, че да не тече по улицата и тротоара, от където се движат деца към близкото училище, питат хасковлии от квартала.

От общината съобщиха, че има дефект в елемент от поливната система, който е виновен за теча и предстои да бъде ремонтиран.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.12.2016 16:38 16:38

тия общинари са гола вода, всичката им работа е некадърна и недомислена, пък уж икономии щяха да правят, такси да намаляват, нищоооооо, едно голямо нищо

луда работааааа
луда работааааа
05.12.2016 19:11 19:11

Ха-ха-хааааа, тва сериозно ли поливат през зимата?!?!?! Тия са за медицински преглед според мене.

Back to top button