Любопитно

Радина Думанян от „Откраднат живот“ за пръв път на хасковска сцена

За пръв път на хасковска сцена ще гостува звездата от сериала „Откраднат живот“ Радина Думанян.

Актрисата ще се представи на 14 декември от 19 часа в театър „Иван Димов“ в „Чиста къща“, гастрол на Театър Пловдив.

„Чиста къща” е чиста комедия. Жена спасява любимата на съпруга си. Любовница харесва съпругата на любимия. Мъж оставя любимите си жени, за да търси лековито дърво. Прислужница иска да стане комик в Ню Йорк. Мъж и жена умират от смях, докато слушат идеалния виц. Всички герои вярват, че ако повече жени умеят да разказват вицове, светът ще е друг.

„Чиста къща” на американката Сара Рул е сред малкото съвременни пиеси, които разказват за любовта светло и с кураж.

Това е най-награждавания спектакъл за 2015 г. от репертоара на театъра: „Аскеер“ за „Изгряваща звезда“ на Радина Думанян за ролята на Матилда, награда „Пловдив“ за театър на Радина Думанян за дебют, награда „Любимец 13“ на целия актьорски състав на „Чиста къща“ от Фестивала за актьорско майсторство в Димитровград, организиран от ОДТ „Апостол Карамитев“, награда „Любимец 13“ на Радина Думанян за творчески дебют за ролята й в „Чиста къща“ от Фестивала за актьорско майсторство в Димитровград, награда „Любимец 13“ на Елена Атанасова за поддържаща женска роля в „Чиста къща“ от Фестивала за актьорско майсторство в Димитровград, номинация „Икар“ за „Дебют“ на Радина Думанян за ролята на Матилда, както и номинация „Аскеер“ за „Сценография“ на Петьо Начев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
:)
:)
05.12.2016 18:20 18:20

Някой дали би могъл да ми предостави следната информация относно събитието: в театър „Иван Димов“ ли ще се състои или в читалище „Заря“ и каква е цената на билетите?
Благодаря предварително!

Татяна
Татяна
06.12.2016 17:37 17:37

В театъра, не за пръв път Радина Думанян идва в Хасково! „Духът на любовта“- Албена Павлова, Христо Гърков? ?? Никак не е за пръв път :))))

Нели
Нели
06.12.2016 17:38 17:38

Да, в театъра ще се състои!

Любител на театъра
Любител на театъра
08.12.2016 17:18 17:18

Да бееее, за първи път! :D На 01.06.2016 я гледах в театъра, заедно с Христо Гърбов, Албена Павлова и Тодор Дърлянов в „Духът на любовта“! Проверявайте си информацията, драги журналисти!

Back to top button