Хасково

10 бона глоба за завод, одрусаха свиленградска изба и автоморга

С 10 000 лв. е глобен димитровградски завод за неизпълнение на условие от Комплексно разрешително, съобщават от РИОСВ-Хасково.

По 2000 лв. са глобени две физически лица за нерегламентирано събиране и съхраняване на излезли от употреба коли и за третиране на отпадъци без разрешение, както и на незаконна автоморга в Свиленград за неизпълнено предписание.

Винарска изба в Свиленград е глобена с 2000 лв. за нарушение по Закона за водите.

Експертите от Регионалната инспекция по околна среда и водите-Хасково извършиха през ноември 97 проверки на 93 обекта. В рамките на контролa са дадени 46 предписания за отстраняване на констатирани нарушения.

За периода са съставени 4 акта, наложена е една санкция и са издадени 8 глоби на обща стойност 21 100 лв. Събраните суми от санкции и наказателни постановления, включително за предишни периоди са на стойност 20 085 лв.

На „зеления“ телефон на инспекцията са постъпили 5 сигнала.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БАЙ Х@Й
БАЙ Х@Й
06.12.2016 16:24 16:24

МЕНЮ ЗА ДЕНЯ:
1. ДРУСАН КЕБАП
2. ДРУСАН ЖУРНАЛИС
3. ДРУС-ДРУС БЕЛИ НЕНКИ, ДРУС БАЙОВАТА!

Back to top button