Регион

Мними полицаи ужилиха пенсионерка и в Свиленград

За поредната телефонна измама от мними полицаи, извършена този път в Свиленград, съобщават от полицията.

Вчера е постъпил сигнал от 76-годишна свиленградчанка, че около 17 ч. е получила обаждане по телефона от непознато лице, представило се като служител на полицията. Същият заявил, че за да хванат измамници, трябва да остави на входната врата всички пари, с които разполага и да се прибере в къщата.

Възрастната жена оставила сумата от 408 лв. и 70 стотинки в чантичка, закачена на пътната врата, като по-късно разбрала, че е измамена.

От нива край димитровградското село Черногорово пък е задигнат тракторен трикорпусен обръщателен плуг на стойност 8 000 лв., собственост на 47-годишен димитровградчанин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.12.2016 11:51 11:51

ТИЯ ХОРА МАЛОУМНИ ЛИ СА?????КАК ЩЕ ОСТАВИШ ПАРИ ПРОСТО ЕЙ ТЪКА??????АМИ ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА ВЕДНАГА ПА МУ СЛОЖЕТЕ ТОРБА ВЕСТНИЦИ И ГЛЕДАЙТЕ ПРЕЗ ТЕРАСАТА КАК МУ ЩРАКВАТ БЕЛЕЗНИЦИТЕ

Back to top button