Хасково

Тежки заболявания причинили смъртта на 2-годишното дете

Починалото на път за болницата момченце е било недохранено и със сериозни заболявания. Това е и причината за смъртта му, сочат резултатите от аутопсията, извършена вчера от съдебния лекар д-р Христо Еленски.

Момченцето на 2 години и 2 месеца беше доведено в Спешно отделение от село Николово в клинична смърт. То е било във видимо лошо състояние, кожата му е била бледа, а теглото – едва 9 килограма, което според лекарите показва, че е гледано при лоши условия.

Детето е лекувано преди време в Пловдив, а преди два дни се оплаквало от болки в корема. Семейството на починалото дете обясниха, че детето е боледувало почти година. Лекувано е от кожно заболяване, но предполагат, че е имало и друг проблем, най-вероятно с бъбреците. Те категорично отхвърлиха обвиненията, че детето е недохранено.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button