Любопитно

Вазов и Багряна вече водят към Младежкия в Хасково

Имената и произведенията на български класици като Иван вазов и Елисавета Багряна, както и азбуката ни вече са изписани по централното стълбище на Младежкия център в Хасково.

Както Haskovo.info писа родолюбивият проект „Нарисувай книга“ е на младежите от Интеракт клуб – Хасково с президент Мирела Запрянова.

Стълбище

Момчетата и момичетата рисуваха два дни по стълбището, като крайният резултат е впечатляващ. Минувачи пък коментираха, че стълбището на Младежкия вече съперничи по красота на това, изрисувано като чипровска черга от Ротари клуб Хасково – Аида между улиците “Оборище” и “Стара планина”.

Идеята „Нарисувай книга“ се е родила за Деня на народните будители – 1 ноември. Целта е на място като Младежкия, където влизат много ученици, да бъде поставен акцент върху словото, писмеността и културата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Таня
Таня
10.12.2016 17:32 17:32

Прекрасен проект!

Back to top button