Регион

Гръцки Мерцедес горя до бензиностанция, гасиха къщи

Лек автомобил „Мерцедес 307“ е горял до бензиностанция край Любимец, съобщават от областната противопожарна служба. Колата е на гръцки гражданин, а причината е късо съединение.

Техническа неизправност в комин пък е причинила пожар в къща в свиленградското село Мезек, която са гасили вчера 3 пожарни. Изгорели са хладилник, пералня, покъщнина, маси и столове и 50 кв. м. покривна конструкция.

Три пожарни са гасили и къщата на хасковската улица „Банска“. Както Haskovo.info писа причините за пожара, който тръгна от навеса, все още се разследват. Изгорели са 10 квадрата покривна конструкция, 40 кв. м. навес, 300 кв. м. опушени стени, покъщнина, 150 кв. м. външна изолация, 8 дограми, 100 куб. м. дърва за огрев и 160 м. ел. кабели.

Небрежност при боравене с открит огън е причина за опожаряването на декар широколистна гора край хасковското село Криво поле.

Огнеборците са били още на 20 пожара в сухи треви, отпадъци и комин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button