Регион

Харманли стартира дарителска кампания за пострадалите в Хитрино

Община Харманли стартира дарителска кампания за подпомагане на пострадалите от влаковата катастрофа и последвалите взривове в село Хитрино.

Желаещите да се включат в инициативата могат да предоставят пакетирани хранителни продукти и да дарят финансови средства. Пункт за събиране на хранителни продукти вече е обособен на партера в сградата на общината.

Кутии за набиране на средства ще бъдат поставени в сградата на кметството, в Информационен център към община Харманли, в Културен център, в сградата на ОП „Общински паркинги, пазари отдих и туризъм“, на обществени места с по-голяма посещаемост, за които ще ви информираме поетапно при тяхното поставяне, след като Ръководството на Община Харманли проведе разговори със собствениците им.

„Вярвам, че жителите на община Харманли ще се включат активно в кампанията според възможностите си. Не сме забравили помощта на сънародниците ни, когато при наводненията в с. Бисер през 2012 г., тя се оказа твърде необходима за пострадалите. Нека бъдем съпричастни и помогнем, който с каквото може!“, апелира кметът Мария Киркова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button