Хасково

Блъснаха жена на пешеходната до „Левски“, деца крадат кола и катастрофират

Пикап Пежо блъсна жена на пешеходната пътека на хасковската улица „Стара планина“ до СУ „Васил Левски“.

Инцидентът стана малко преди 12 часа. Шофьорът на возилото сподели, че е решил, че възрастната жена е преминала. Въпреки това пешеходката е ударена и е откарана в съзнание в болницата.

На място полицаи регулираха движението за да се избегнат още по-големи задръствания в час пик.

Снощи пък в Харманли на кръстовището на ул. „Ал. Константинов” и ул. „Сакар планина” е станала катастрофа между „Ауди”, управляван от 20-годишен харманлиец и Опел, управляван от 15-годишен от Стара Загора с трима пътници в автомобила на 17, 16 и 15 г.

Причина за катастрофата е неспазване на предимство при завиване наляво от Опела, на движещия се в права посока Ауди.

След удара водачът на Опела и двама от пътниците побягват в неизвестна посока. На място е установен 17-годишен от Бургас. При проверка е установено, че Опелът е откраднат от град Завет, Разградска област, като четирите непълнолетни лица са избягали от дом за непълнолетни в Завет и са обявени за издирване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.12.2016 18:17 18:17

Беливанов,Беливанов,обикалям цяла България такава пешеходна пътека не съм видял.
За една година какво направихте,нищо само лайна и помия,срам…

ДЖЕЙ ЛЕНО
ДЖЕЙ ЛЕНО
13.12.2016 19:36 19:36

ПОВЕЧЕТО ПЕШЕХОДЦИ ИЗОБЩО НЕ СЕ ОГЛЕЖДАТ КАТО ПРЕСИЧАТ, СМЯТАТ ЧЕ СА БЕЗСМЪРТНИ. В СЛУЧАЯ МОЖЕ БИ НЕ Е ТОЧНО ТАКА, НО КОГАТО ПРЕСИЧАТЕ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ И В ДВЕТЕ ПОСОКИ ПРЕДИ ДА ПРЕСЕЧЕТЕ!!!

съвет
съвет
13.12.2016 20:50 20:50

Оле ле, вие как смеете да цитирате името на училището в статия с негативен подтекст. Ей сега оная бясната директорка ще ви се обади да ви скастри, пък после и подписка ще организира за уронване на престижа на училището. Я властите да вземат да ги преместят тия пешеходни пътеки да не стават сакатлъци около това училище, че ще си имате разправии с някоя личност не свикнала света да не се върти по нейната свирка и посока! Мдаааа. Да си вземете бележка – че лошо……….

Mehmed
Mehmed
14.12.2016 20:46 20:46

Balgari da vi eba maykjte balgarska. Pomqri balgarska mu rabota¡! Strahlivci mi6kii nekulturnici!

Sando!!!
Sando!!!
15.12.2016 21:00 21:00

Do Mehmed : Pacha mirizliva,az nyma da eba maikati,zachtoto go napravih predi 30 godini!!! Dneska che go nachumam na genkati , 20-tina sm.i poveche nyma da y vidich!!! jasno li se izrazih????????.A-a-a?????.

Sando!!!
Sando!!!
15.12.2016 21:12 21:12

Do Mehmed : Pacha mirizliva,az nyma da eba maikati,zachtoto go napravih predi 30 godini!!! Dneska che go nachumam na genkati , 20-tina sm.i poveche nyma da y vidich!!! jasno li se izrazih????????.A-a-a?????.Bokluk mirizliv!!!!!!!!!!…

как може
как може
17.12.2016 20:10 20:10

Тая смотаната директорка, дето я описвате кога ще вземе да се махне и да се изкачи в кариерата – в МОН плачат за такава „компетентна“, нервозна, дейна и неукротима, с бърза като светкавица мисъл, дето само тя може да си я разчете. Тая не живее в нормално време – за нея всичко тече в стократно по забързано време. Като многорък Шива се захваща с хиляда неща, обаче напоследък бързо изпушва и почва да бълва змии и гущери срещу всеки и срещу всичко. Като се съжаляваш колко си работна и недооценена вземи да идеш там дето ще те оценят, ма М-ко!!!!!!!!!!! Да ти се невиди и побърканата амбициозна селянка!

гост
гост
18.12.2016 18:51 18:51

Бързата кучка слепи ги ражда. А бесните кучета ги прибират….

опа
опа
19.12.2016 20:42 20:42

Не хвърляйте камъни по бъдещата началничка на РИО, опа РУО. Госпожата и на този пост е хвърлил око. Колко й е да се яви на конкурс – какво и липсва, бонбони ли, връзки ли, не е ходила по достатъчно конкурси ли, чак у София! А-а-а, образование май и липсва, и култура най-вече. Ама си заслужва да ги видим тия в РУО как ще понесат такава напаст за началничка – няма само в един колектив да гони, уволнява, заплашва и назначава! Сигурно има още ВиП жени и дружки дето са за уреждане на работа – все некадърни ама некви придатъци, към други фактори!

Back to top button