Спорт

Хасковлийка стана втори Най-добър спортен талант на Пловдив

Шампионката по аеробика от Хасково Дарина Пашова стана втора в класацията Най-добър млад спортен талант на Пловдив за 2016 г. Неин треньор в пловдивския клуб „Аеробика АМД“ е Димитрина Къндева. Първи в класацията е Христо Реков, състезател по кану-каяк от клуб „Тракия“.

Признанието за Дарина, която учи в хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“, беше очаквано след силната година, която състезателката изпраща.

Награда

През 2016-а Пашова стана вицесветовна шампионка на първенството в Южна Корея, спечели бронзов медал на Гимназиадата в Турция, където има още сребро на група и е с бронз отборно, първа е и на Световната купа в Португалия, като има куп златни медали от националните първенства и турнири.

Haskovo.info припомня, че в края на ноември Дарина получи грамота от заместник-министъра на образованието и науката Диян Стаматов за високи постижения в областта на спорта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button