Любопитно

101 картички украсиха музея, наградиха децата от „Коледна магия“

101 картички са получени в Регионалния исторически музей – Хасково за обявения по-рано конкурс „Коледна магия“.

Журито е било много затруднено не само заради големия брой картички, но и заради това, че всички участници са вложили много талант и въображение, за да пресъздадат своите коледни мечти и желания. Всички получиха грамоти.

Сред подаръците за призорите имаше книги, а първенците заслужиха едногодишно безплатно посещение на всички събития, организирани от музея.

Награждаване

В предучилищната група до 6 г. първа е Виктория Тодорова на 5 г. от детска градина „Елхица“, втори от същата градина Кристияна Хачерян и Дани Тодоров, а трети са Ата Исмаилова и Габриела Димова отново от „Елхица“.

При малко по-големите първа е Таня Лавчева от ПМГ „Боян Петканчин“, втора е Яница Борисова от СУ „Васил Левски“, трети от същото училище е Невин Рамаданова.

В трета възрастова група в раздел Традиция първа е Йоана Ангелова от 11 клас на ПМГ, втори е Христо Михайлов от СУ „Паисий Хилендарски“, трети от същото училище са Дарина Димитрова и Йоана Бойдева.

Награждаване

В раздел Рисунка първа е Борислава Разцветникова от „Паисий“, втора е Анастасия Влахова, а трети все от „Паисий“ – Петя Петкова и Стефан Петеларов.

При най-големите първи е деветокласникът от „Паисий“ Тодор Башев, втора и трета са десетокласничките от ПГЛП „Райна Княгиня“ Симона Господинова и Доника Паланкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Госпожя Кунчева
Госпожя Кунчева
15.12.2016 19:20 19:20

Браво на дечицата ❤❤

Анонимен
Анонимен
15.12.2016 21:44 21:44

Браво на децата.Но ми е интересно да разбера- кое е училище „Паисий“?Защо само веднъж е изписано пълното му име?По същата логика другите училища трябваше да са изписани като:“Васил“,“Райна“и „“Боян“

Back to top button