Любопитно

Талантливи художници подредиха „Стъклени мечти“, нови трима с награди

Талантливите художници от школа „Колорит“ с ръководител Веселина Делчева при хасковското читалище „Заря“ подредиха красивата си коледна изложба „Стъклени мечти“.

Експозицията от над 300 творби върху стъкло ще бъде открита в 17:30 часа във фоайето на читалището и ще остане на вниманието на ценители за седмица. Работата върху изложбата е продължила над 3 месеца и в нея са се включили всички деца от школата.

Изложба

Междувременно 8-годишният Каан Фаик спечели трето място в своята възрастова група от Националния конкурс за коледна картичка в Сливен на тема „Весела Коледа за всички“. „Колорит“ беше отличена и за масово участие в конкурса.

13-годишната Дарена Георгиева пък спечели второ място на националния конкурс „Не на войната по пътищата“.

Изложба

Нейната по-голяма сестра абитуриентка в ПМГ „Боян Петканчин“ Гергина Георгиева заслужи стипендия от 900 лв. и участие в лагер от Американската фондация за България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Толкова красота
Толкова красота
20.12.2016 9:47 9:47

Толкова красота и въображение, събрани на едно място от таланта на хасковски деца и тяхната ръководителка Веселина Делчева! Заразяващо вдъхновение! Браво! Чудесен подарък за Коледа! Посетете изложбата. Ще бъдете очаровани и заредени с много положителна енергия в предпразничните дни. Всички имаме нужда от нея. Това е вълнуващото послание на нашите деца с избрания от тях път към търсените и откриваните нежност, спокойствие и хармония.

Вдъхновяваща
Вдъхновяваща
20.12.2016 15:29 15:29

Отново децата и тяхната преподавателка ни изненадаха с толкова много красота и талант! Малко късче нежност, любов и хармония преди светлия коледен празник!

Изключителни деца
Изключителни деца
21.12.2016 11:18 11:18

Изключителни деца! Прекрасна изложба! Идете непременно да я видите!

Прави впечатление
Прави впечатление
21.12.2016 21:47 21:47

Прави впечатление участието на много деца в различни възрасти. Изумяват придобитите умения дори на най-малките. Всички се радваха, че творбите им се приемат с такова възхищение.

Back to top button