Регион

Пуснаха светофара в Харманли, деца с акция към шофьорите

Зелена светлина на новоизградения светофар в Харманли бе дадена от кмета Мария Киркова.

След като приключи пробният срок и от фирмата изпълнител поставиха съответната пътна маркировка, сигналното устройство вече работи в пълен режим и регулира трафика по бул. „България“, на едно от най-натоварените кръстовища в града.

Едновременно с въвеждането в експлоатация на светофарната уредба, на мястото се проведе акция за безопасност на движението.

Деца от Харманли, с помощта на пътни полицаи от Пътна полиция спираха превозните средства и раздаваха на водачите листовки с призив да шофират внимателно и да спазват правилата за движение.

Акция

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Трастовые сайты
Трастовые сайты
20.12.2016 8:17 8:17

Филм на ужасите – това засне камерата на Карбовски при посещението в размирния лагер за мигранти в Харманли. Скандалният журналист прекрачи прага на центъра за настаняване на чужденци, където се натъкна на тотална мизерия и пълен разврат – при това с малки деца.

Back to top button