Хасково

3417 лв. за Елена от базара в областна администрация

3417.39 лв. са събрани от вчерашния благотворителен базар на 7-годишната Елена от Свиленград в областна администрация.

Haskovo.info припомня, че в базара, организиран от областния управител Станислав Дечев, се включиха 35 училища, детски градини и клубове от региона. Всички те предложиха красиви сувенири, коледни украси и вкусотии. На събитието присъства и момиченцето.

Както Haskovo.info писа, Елена е с диагноза детска церебрална парализа – смесена форма, спастична квадрипареза и екстрапирамидна форма. Ели страда и от локализирана епилепсия.

Детето вече е подлагано на лечение у нас, оперирано е преди година и в Сърбия. Благодарение на усилията на семейството й след операцията, Елена прави първите си стъпки без чужда помощ.

За да продължи този прогрес, детето се нуждае от постоянно лечение, което струва скъпо. Затова областният управител Станислав Дечев и целият екип на областна администрация се обединяват около каузата да се помогне на Елена и нейното семейство. Пред тях предстоят още трудни моменти: овладяване на епилепсията, рехабилитация и възможно лечение в чужбина. За всички тези етапи от лечението семейството се нуждае от финансова подкрепа и от нашите добри сърца.

Всеки който има желание и възможност да помогне на семейството на Елена, може да дари средства по банковите й сметки:

Елена Димитрова Минкова

7000 1522327873 BG32 UNCR 7000 1522 3278 73 BGN

7000 1522327877 BG21 UNCR 7000 1522 3278 77 EUR

BIC : UNCRBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button