Хасково

Отличия за приятелите на природата през 2016-а

За шеста поредна година РИОСВ-Хасково отличи с грамоти и награди „Приятел на природата” 10 училища, детски градини и доброволци, както и две общини за принос в опазването на околната среда и екологичното възпитание на подрастващите.

Отличията се присъждат още за активно участие в организираните от МОСВ и РИОСВ-Хасково кампании, екоинициативи и конкурси, както и реализирани през годината дейности, целящи повишаване на екологичната култура на децата в региона.

Награди

Отличените тази година са: ГПЧЕ „Асен Златаров“, Екоклуб към Младежкия център, ОУ „Любен Каравелов“- Хасково, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“- Димитровград, ОУ „Пенчо Славейков“-Димитровград, ПГОД „Евридика“-Кърджали, Стефан Айвазов от Спортно училище „Стефан Караджа“, детска градина „Пролет“ – Харманли, СУ „Проф.д-р Асен Златаров“-Минерални бани, детска градина „Ян Бибиян“ – Хасково, както и община Стамболово за най-активно включване в инициативата „Посади дърво“ и община Ивайловград за участие във всички екоинициативи организирани от екоинспекцията през годината.

Награди

За доброто настроение на гостите на церемонията по награждаването се погрижиха от хасковската детска градина „Звънче“ с ръководител Добринка Мирчева и малката поетеса Нели Делева от ОУ „Христо Смирненски“, които бяха между отличените „Приятели на природата“ за 2014 и 2015 г.

Награди

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button