Хасково

Големи задръствания в Хасково, четвърт час отнема от Лебеда до Спартак

В последния работен ден преди Коледните празници в Хасково се образуваха големи задръствания. Дълги колони от автомобили има в централните части на всички булеварди, сигнализираха читатели на Haskovo.info, които изпратиха и снимки.

Много от хората в града вече отпътуват за празници, което съвпада и с час пик по обяд, което допълнително затруднява движението.

Задръстване

Както Haskovo.info писа, сутринта на „Капитан Андреево“ имаше 10-километрова опашка от камиони на изход. От 16 до 20 часа пък се забранява движението на камиони по магистралите и натоварените пътища. Движението на тежкотоварните камиони над 12 т. ще бъде ограничено и в последния почивен ден – 26 декември от 14 ч. до 20 ч.

Забраната не важи за автомобили, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари (ADR).

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.12.2016 14:12 14:12

Като ще пътуват извън града да минават през обходни маршрути те искат на пряко през центъра и после имало задръствания ами ще има. ако заобиколите центъра ще спестите и нерви и гориво

иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
23.12.2016 21:30 21:30

Така ще е и занапред даже още по зле Ули ците са постоянна величина но колите непрекъснато растът по брой Общината не взема никакви мерки Никой от тази комисия която се занимава с транспорта не си впряга МОЗЪКА да помисли къде е натоварено движението къде може да се разширят платната къде улиците да се направят еднопосочни и т н Пълна скръб в Общината -кафета скатаване и оправяне на частния си бизнес Ето това са ни управниците Лошото е това че закона не позволява така наречения ИМПИЙЧМЪНТ на КМЕТА и заместниците му Трябва да чакаме още 2 год за да ги изритаме и ИЗПЪРДИМ от столчетата им

ПЕТЪР ЖЕКОВ
ПЕТЪР ЖЕКОВ
24.12.2016 9:51 9:51

НОВОТО СТРОИТЕЛСТВО ОКОЛО КРЪСТОВИЩЕТО ДО ПАЗАРА И КЪМ РАКОВСКИ ОБРИЧА ВИНАГИ ДА Е ТАКА! КОЙ ЛИ ИЗДАДЕ РАЗРЕШЕНИЯТА?

ПЕТЪР ЖЕКОВ
ПЕТЪР ЖЕКОВ
24.12.2016 9:53 9:53

който разреши строежите върху тротоарите-питайте!

Back to top button