Хасково

Правят кухня-майка за детските градини в „Слънце“

Обществена поръчка за оборудване на кухня в детска градина „Слънце“ обявиха от община Хасково.

В седем сгради на детски заведения ще бъдат обзаведени помещения за разливни. В „Слънце“ се предвижда кухненски блок, в който ще се приготвя топла храна и закуски. Предвижда се оборудване на прилежащите помещения (складове) за зеленчуци, месо и отпадъци.

Обектът на поръчката съдържа 4 обособени позиции и е по проект “Подобряване на образователната инфраструктура чрез реконструкция, обновяване и въвеждане на мерки за енергийна ефективност в училища и детски градини в град Хасково“ по ОП „Региони в растеж“.

Оборудването на кухнята включва доставка на електронна везна, нискотемпературен хладилник, среднотемпературен хладилник, стелаж от поцинкована ламарина, работна маса, шкаф с плъзгащи врати, зеленчукорезачка, картофобелачка, транжорна маса,електрическа готварска печка, казан готварски електрически, тръбна ел. скара с водна баня, електрически конвектомат с вграден парогенератор, слаис за колбаси, професионален пасатор, мултифункционален миксер, тави от нераждаема стомана, количка за тави, термокутия, капак от нераждаема стомана, съдомиялна машина за едра кухненска посуда, ел. стерилизатор за ножове, съдомиялна за 10 комплекта, метален шкаф, тоалетен стол за деца с увреждания, комбинирана изтривалка с вложка гума, контейнери за отпадъци.

Оборудването за кухня разливна – метален шкаф с ламарина от неръждаема стомана, керамичен плот за вграждане и кухненски мивки за вграждане, съдомиялна за 15 комплекта, хладилник с фризер, тоалетен стол за деца с увреждания, комбинирана изтривалка с вложка гума.

Прогнозната стойност на поръчката е 148 411 лв., а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 11 януари.

Haskovo.info припомня, че изграждането на общинска кухня-майка е една от мерките, с които от кметството ще се стремят да намалят таксите за детска градина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button