Хасково

Мъж бере душа след катастрофата на магистралата, загиналият е хасковлия на 53 г.

Загиналият при снощната катастрофа на автомагистрала „Марица“ е 53-годишен хасковлия, съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на полицията.

Припомняме, че в 17:10 часа на магистралата край Свиленград се удариха Фолксваген и тир Рено, шофиран от 51-годишен турски гражданин.

Фолксвагенът се е движил в посока Любимец. 46-годишният му шофьор от Хасково загубва контрол над колата, разбива мантинелите, навлиза в насрещното платно и се удря в тира.

От зверския сблъсък на място загива 53-годишният пътник в леката кола. Шофьорът на Фолксвагена е със счупен таз и фрактура на дясното рамо, без опасност за живота. В тежко състояние е 65-годишен хасковлия, пътуващ в колата, който е с множество фрактури на шийни прешлени, ребра и контузия на белия дроб, с опасност за живота, настанен е в ОАРИЛ на хасковската болница.

Тече разследване на случая, като една от версиите е, че тир е излизал от бензиностанцията край пътя и за да го избегне Фолксвагенът е свил рязко в мантинелите.

Фолксваген се размаза в тир на магистралата, има загинал

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Pavel
Pavel
28.12.2016 15:53 15:53

Ave Neznaete Pak Samo Mislte Kak Shte lijete Obshtestva Ta Tira Udari Golf a I Posle Si Blisna V mantenelite zashto Lijite che.. Zagubil Kontrol Nz Si Kvo ? Ako Iskate Da pravite Novini
Naptavete Go Kak to Trqbva..

Анонимен
Анонимен
28.12.2016 18:25 18:25
Отговор до  Pavel

Човек, ти не си в час. Как тирът ще блъсне голфа, като голфът е преминал през мантинелите в насрещното и се е блъснал в тира.

До Павел
До Павел
28.12.2016 16:36 16:36

Павел,незнам как се правят новини ,но ти се научи да пишеш на Кирилица

Анонимен
Анонимен
28.12.2016 19:50 19:50

Друг тир блъснал голфа който излиза от бензиностанция на ОМВ

Back to top button