Спорт

Отличиха всички клубове в Харманли, новият по волейбол със специална грамота

С грамоти и плакети за принос в развитието на спорта на местно ниво бяха отличени всички спортни клубове в община Харманли.

Отличията бяха връчени от кмета Мария Киркова на организираната от общината празнична вечер на спорта, на която присъстваха изявени спортисти, треньори и спортни деятели. Всички те споделиха постигнатите успехи през изтичащата 2016 г.

Новоучреденият клуб по волейбол пък получи грамота за „начален удар и успешен старт“ за амбициозната си цел да възроди този вид спорт в Харманли.

„Сигурна съм, че всеки успех крие зад себе си неимоверен труд и усилия от страна на състезателите и техните треньори. Всеки успех обаче трябва да бъде оценен достойно, да бъде споделен и адмириран, за да се превърне в стимул за бъдещи поводи за гордост“, отбеляза в приветствието си Киркова. Тя пожела на всички спортисти, треньори и спортни деятели много хъс и енергия за да постигат поставените от тях цели.

Награди

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button