Хасково

Публичното обсъждане на новия бюджет на Хасково ще е на 6 януари

Кметът Добри Беливанов кани жителите на община Хасково, бизнеса, неправителствени организации, второстепенните разпоредители с бюджет, читалищните настоятелства, представителите на спорта и жителите на общината на публично обсъждане на бюджет 2017 г. на 6 януари.

„Бюджетът на община Хасково е основния финансов план на общината, свързан с предоставяне на услугите на гражданите в сферата на образование, здравеопазване, социални услуги, култура, спорт и др. Стремим се към подобряване условията на живот във всички населени места на територията на общината и към изпълнение на интегрирания план за градско възстановяване и развитие.

На 6 януари 2017 г. от 17:30 часа ще бъде представен проект на бюджет 2017 за обсъждане. Очакваме предложения за новия бюджет, включително на е-mail: kmet@haskovo.bg до два работни дни преди провеждане на публичното обсъждане“, кани гражданите Беливанов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.12.2016 8:26 8:26

Ако и следващата им година ще е същата като изминаващата вече 2016 – нищо хубаво не очаква Хасково, за съжаление. Общинарите и Беливанов да знаят, че 100-те дни толеранс отдавна минаха, а резултати няма. Докога?!

смяяяях
смяяяях
29.12.2016 10:36 10:36

Обсьждането е задьлжително по закон,бре журналайките.Престанете да льжете,че кметьт ни канел.

Back to top button