Свободни места за охранители и експерт в ОИЦ на 1129 лв.

Хасково
Работа

Две свободни места за охрана инкасо дейности са обявени в Хасково от Агенцията по заетостта.

Договорите са срочни, работата е на две 8-часови смени, а местата са свободни от 27 декември.

Сред новите места за Хасково е и за техник за ел. поддръжка на халетата – вентилация и осветление. Мястото е вакантно от 3 януари.

От 1 януари в Димитровград има свободно място за автомеханик на 500 лв. заплата.

С началото на 2017-а в Свиленград се освобождават две места за крупиета – едното е на 515 лв, а второто – 640 лв. В граничния град има и обявено място за сервитьорка на 500 лв.

Община Хасково обяви конкурс за експерт „Информационно обслужване и услуги” в Областен информационен център – Хасково.

Минималните изисквания са за висше образование “бакалавър”, минимум 1 г. професионален опит в разработването, изпълнението, мониторинга, контрола и реализацията на поне един проект с донорско финансиране от предприсъединителните и/или СКФ или Европейските структурни и инвестиционни фондове и/или по други програми, опит в предоставянето на информационни услуги, в организирането и провеждането на информационни събития, семинари конференции и др.

Допълнителна квалификация: компютърна грамотност, владеене на най-малко един работен език на Европейския съюз (английски език, френски език и/или немски език). Основната заплата е 1129 лв.

Конкурсът ще се проведе на три етапа – по документи, писмен тест и интервю.

Кандидатите могат да подават документи до 31 януари в община Хасково.

Още новини

loading...

4 коментара

  • Всички кандидати за охранители да се насочат към най-титилуваната и мощна фирма в областта “ММ”Започваш работа и чакаш към 8-9 месеца да си получиш заплатата.Питайте във ВиК,откъдето ги изгониха.Добре,че си взех заплатите.Лъжци до безобразие-има един нов там от близо година,дебелак,уж работел преди в ДС,редовно е насвиркан и на две магарета слама не може да раздели.Отървах се от него.Да живее “ММ”.

  • За коя ММ става въпрос – за такситата ли. Тая пляснатата в лицето, дето е собственичка и друг път си е имала вземане даване с институции, инспекция по труда и е отнасяла актове и предписания. Всички са един дол дренки – долни експлоататори, които се показват с много пари, ама извадени от чуждия труд дето им слугуват робите!

  • Това назначение на експерт „Информационно обслужване и услуги” в Областен информационен център – Хасково е като назначенията в училището на една директорка – местата се пазят за точно определени хора и се задават критерии отговарящи само за тях. Като например тръгнала директорката почти без учителски стаж да си търси заместник директорка преди година с изискването за 10 години трудов стаж и точно определена специалност – ми то само името и не бе написано на тая обява! Или друго назначение – обявява се самоотвержено как няма да се назначава никой, за да се намери най-квалифицирания и подходящ специалист. Мястото стои свободно, при нужда да се назначи някой “свой” човек и хоп – появява се някаква си госпожа, не случайна разбира се, която изобщо не е работила това, за което е назначена. Брей как така стават тия работи. Поне от кумува срама да има нещо по прилично !

  • Гербаджийска му работа – конкурси проформа, управление проформа, държава проформа

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.