Хасково

Автобусите със съкратено разписание, такситата на пазарлък

Последният автобус на 31 декември от Хасково до Димитровград ще тръгне от областния град в 19 ч. По разписание последният курс е в 21:30 ч., но заради посрещането на Новата година шофьорите се разпускат по-рано.

През деня такситата в областния град ще се движат по обичайните си тарифи. Очакванията са вечерта повечето таксиметрови шофьори да се приберат да празнуват, а клиентите ще трябва да се пазарят с тези, които останат на работа през нощта, защото цените ще са поне двойни.

На 1 януари първият курс на автобусите по линията Димитровград – Хасково ще е в 9:30 часа.

Както Haskovo.info писа, на 31 декември последният курс на тролеите в Хасково ще е в 19 ч. Първият курс на 1 януари пък ще бъде в 9 часа.

Промени в разписанието на два влака между Димитровград и Пловдив влизат в сила от 1 януари, съобщават от БДЖ. Целта е подобряване на транспортното обслужване, а новите часове на тръгване остават валидни до началото на декември 2017 г.

Влакът, заминаващ в 13:30 ч. от гара Димитровград вече ще потегля за Пловдив с час по късно – в 14:30 ч. Промени има и при влака от Пловдив до Димитровград. Той ще отпътува вече в 13:10, а не както досега в 12:10 часа.

От вчера до 3 януари включително от БДЖ ще осигурят близо 12 500 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната заради новогодишните празници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ааа
ааа
31.12.2016 14:08 14:08

А на оная двойната М-ка такситата ще работят ли. По двойни тарифи ли ще плаща тая на служителите, като ще взема двойно от клиенти! А апаратите в такситата ще работят ли – касови бележки ще вадят ли. И за всички на дето са на смяна и в колите и в офиса ще има ли осигурена почерпка за празника! Тая стисната чорбаджийка дали ще се отпусне тоя път!

Back to top button