Честита Нова 2017 година!

Хасково
Празник

Нека новата година бъде здрава и мирна, да донесе на всички много щастие, късмет и сбъднати мечти!

2017 година беше посрещната в Хасковска област с концерти, партита, хороводи и заря.

Празник

“Сцена в полунощ” бе мотото на празничната програма в Хасково, която започна в 22 ч. Купонът на площад “Свобода” стартира с хаус парти с DJ Dani White и Mike Sax – саксофон. Точно в полунощ бяха продължителните новогодишни фойерверки с над 3500 изстрела.

Празник

Малко след това засвири Виевската фолк група и празнуващите на площада се хванаха на хоро.

Празник

Програмата на площад “България” в Димитровград започва в 23:30 ч. От общината осигуриха чаша червено вино за всеки, а празнуващите веселиха музикантите от оркестър “Агрофермер”. С настъпването на Новата година имаше и красива заря.

Празник

На 1 януари Българската православна църква почита Св. Василий Велики (Васильовден).

Имен ден празнуват: Васил, Василка, Василия, Василена, Веселин, Веселина, Весела, Василий, Васо, Влада, Властин, Властина, Властомир, Влайко, Въло, Въла, Въто.

Празник

1756 души празнуват имен ден на 1 януари в община Хасково. 1579 от тях са с настоящ адрес в общината. Само в град Хасково имениците по постоянен адрес са 1461, а по настоящ 1239.

Още новини

loading...

11 коментара

  • За сетен път барабаниста показва че е с класи над останалите .Пиша останалите, защото са имитиращи продукти и нарежда половината барабани !

  • Това е посрещане на Нова година!!!!!! Да се видиш със съграждани и да си тропнеш хорце с радостно сърце

  • Честита Нова Година на всички! Желая Ви една по-добра година , изпълнена с много усмивки и положителни емоции!! Наздраве!

  • ЧЕСТИТО И НА НАСКА ОТ ОБЩЕЖИТИЕТО ЗА НОВАТА ГОЛЯМА ЗАПЛАТА И ГОЛЕМИЯ КЕФ НА НАЧАЛНИЧЕСКИЯ СТОЛ, ДЕТО ЗАЕМА ОТ 20 ГОДИНИ, БЕЗ ДА Е СВЪРШИЛА НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА НЯКОГО ОСВЕН ЗА СЕБЕ СИ. ГОДИНИТЕ ЗА ПЕНСИЯ ОТДАВНА ГИ Е НАВЪРШИЛА, НО УПРАВНИЦИТЕ НЕ Я ПЕНСИОНИРАТ. ЗАЩО ЛИ? ГОЛЯМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ, АМА В ДРУГО. ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ И ОКУПАЦИЯ НА ВЛАСТТА ОТВСЯКЪДЕ.

  • Такива като Наска властта не я дават, че паричките са множко, а другите облаги са още повече. Цолето е печена комуняга отвсякъде. Пенсията я чака от години, ма женицата се прави на млада и не спира да топли началническия стол. Късметлиййка, бе. Що няма и други като нея. Вечната Амбър си е вечна. Несменяема. Нищо и никой не може да я събори. Големи умения има. Учила ги е цял живот. Не е спала, докато другите са бачкали за нея.

  • Честито на Наска новата голяма заплата. Цолето цъфти. 🙂 Пенсията се отлага за кой ли път вече. Ех, тези нейни връзки…Край нямат.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.