Хасково

Южните части на Хасково останаха без вода и на 1-ви

В част от южните квартали на Хасково около „Ямача“ отново спря водата, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Причината е спиране на тока на помпите, захранващи този район от областния град. Помпената станция е била със спряно електрозахранване 3 часа и половина.

От ВиК-Хасково очакват водоподаването да бъде възстановено до 2 часа.

Haskovo.info припомня, че тези квартали бяха без вода и вчера до 22 часа по същата причина.

От Енергото пък имат сериозни проблеми с мрежата след падането на снега.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданин
гражданин
02.01.2017 19:59 19:59

Така им се пада на тези „богаташи“ от Ямача. Да не си мислят, че с пари всичко се купува – както на тях не им дреме за обикновените хора и на тези обикновени хора не им дреме за богаташчетата. Я познайте надути задници кой оправя авариите, заради които не ви е комфортно – същите тези обикновени граждани, за които не ви дреме. ТЕЗИ същите хора, дето ограбихте труда им и си направихте къщи палати, тези същите хора дето ги държите на минимална заплата по фирмите си, тези същите хора, дето им налагате неадекватни закони защитаващи само такива като вас. Е честита нова година, пък със всичките си пари може да се топлите и в студа, и да се къпете в минерана вода – нали така!

Back to top button