Спорт

Силвия и Мъни ваят тела във фитнеса с шампионките в Бурса

Две от най-добрите волейболистки на димитровградския клуб „Раковски“ Силвия Андреева и Мирела Шахпазова-Мъни вече стартираха подготовка за пролетния дял от първенството при жените.

Състезателките са включени в състава на шампиона „Марица“ (Пловдив) за турнето си в Турция. От снощи красивите Силвия и Мъни са в Бурса, където вече ваят фигури във фитнеса. Двете волейболистки са от школата на пловдивчанки и играят като преотстъпени за Димитровград. Няколко състезателки на „Марица“ са на лагери с националните отбори и за това двете са извикани в редиците на шампиона.

В Турция „Марица“ се подготвя за 1/16-финалния сблъсък с италианския Унет Ямамай (Бусто Арсицио) в европейския клубен турнир за Купата на ЦЕВ. Вече са уговорени контроли с „Галатасарай“ (Истанбул), „Бурса Бююкшехир Беледийе“ (Бурса) и „Чанаккале Беледийеспор“ (Чанаккале).

Както Haskovo.info писа други две волейболистки на „Раковски“ – Михаела Мартинова и Виктория Ангелова водят подготовка на лагера на националките до 18 г. в Казанлък.

Мениджърът на „Раковски“ Петър Ташев съобщи за Haskovo.info, че заради ремонта на спортна зала „Младост“ домакинските срещи на тима най-вероятно ще се играят в Пловдив. Волейболистките от школата пък ще тренират в един от физкултурните салони в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button