Регион

Арестуваха мъж от Иран за кражба на алкохол в Харманли

41-годишен иранец с адрес в Харманли е задържан за кражба, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 17 ч. мъжът е опитал да открадне от хипермаркет в града бутилка алкохол, която не заплатил на касата. Охраната на магазина го е задържала и е сигнализирала в полицейското управление. Мъжът е задържан до 24 часа в местното управление.

2 сигнала от служители на ЕВН за кражба на ток са получили вчера в димитровградската полиция. И двата адреса на абонатите са на булевард „Раковски” в града. Експертите са констатирали, че електромерите са пробити на 2 места и в отворите им са поставени мостове, с което се отчита по-малко от потребената енергия – с близо около 70%.

Взломна кражба е извършена в цех за алуминиева дограма в димитровградското село Крепост. След изкъртване на входна врата е проникнато в помещението и са откраднати електрожен, циркуляри, прободни триони, бормашини, винтоверт, челни фрези, ъглошлайф и компресор.

4580 цигари без бандерол иззеха икономическите полицаи. Вчера те са проверили на пътя Хасково-Димитровград лек автомобил Фиат, шофиран от 45-годишен мъж от Джебел. В колата с него са пътували мъж и жена на 32 и 49 г. В багажното отделение на колата са намерени безакцизните цигари от различни марки и са иззети с протокол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button